Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Mats van de Mortel pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Stiphout Vooruit

Mats van de Mortel pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Stiphout Vooruit

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Mats van de Mortel (Milheezer Boys JO8), die pupil van de week zal zijn bij de wedstrijd Milheezer Boys – Stiphout Vooruit.

Even voorstellen: Mats van de Mortel

Hoi, ik ben Mats! 

Ik ben 7 jaar en zit in groep 4 van basisschool de Kastanjelaar. Wij wonen thuis met zijn vijven. Ik, mijn vader Koen, mijn moeder Miranda, Mijn broer Daan en mijn zusje Nora. Ook hebben we 2 katten, die heten Tom en Pinkel.

Ik ga graag voetballen. Het leukste vind ik het om trucjes met de bal te doen en te keepen. Mijn favoriete club is Ajax en de beste speler vind ik Onana.

Ik vind het supercool dat ik pupil van de week mag zijn!

Groetjes Mats van de Mortel

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Tot zondag, Mats!

 

Deel met je vrienden