Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Han van Rosmalen genomineerd als trainer van het jaar

Han van Rosmalen genomineerd als trainer van het jaar

Hoofdtrainer Han van Rosmalen is door het Eindhovens Dagbald genomineerd voor de verkiezing van voetbal amateurtrainer van het jaar. Van Rosmalen is als hoofdtrainer bezig aan zijn eerste seizoen bij onze voetbalclub.

Han van Rosmalen bezet met het eerste elftal momenteel de derde plek in de vierde klasse en maakt zelfs kans op promotie naar de derde klasse. Een knappe prestatie nadat het elftal afgelopen seizoen promotie vanuit de vijfde klasse had afgedwongen.

Concurrentie

Voor de verkiezing van amateurtrainer van het jaar heeft Han stevige concurrentie te duchten. Samen met Han zijn de trainers Ömer Kaya (ZSV), Patrick Methorst (Sparta’25), Ronald Steijlen (Stiphout Vooruit) en Reinald Boeren (Gemert) genomineerd.

Verkiezing

Het vijftiende ED Amateurvoetbalgala vindt dit jaar plaats op vrijdag 31 mei. De amateurvoetbalredactie van het Eindhovens Dagblad heeft na een zorgvuldige afweging de genomineerden uitgekozen. De prijzen voor beste spelers, trainers en clubs en de topscorers worden eind mei uitgereikt tijdens een feestavond in eetcafé De Verlenging in het Philips Stadion.

Deel met je vrienden