Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Luuk Sleegers pupil van de week tijdens Milheezer Boys – RKPVV

Luuk Sleegers pupil van de week tijdens Milheezer Boys – RKPVV

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Luuk Sleegers(Milheezer Boys JO8-G1), die pupil van de week zal zijn bij de wedstrijd Milheezer Boys – RKPVV.

Even voorstellen: Luuk Sleegers

Mijn naam is Luuk Sleegers
Ik ben 7 jaar oud en zit in groep 4 van basisschool De Kastanjelaar.

Mijn papa heet John, mijn mama Mayke en mijn zusjes heten Emma en Lynn.
Ik voetbal in team JO8G1 van Milheezer Boys.
Mijn favoriete voetbalclub is AJAX en de beste speler vind ik Frankie de Jong.
Het leukste aan voetbal vind ik scoren.
Later wil ik worden wat ik heel leuk vind maar dat weet ik nu nog niet.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Tot zondag, Luuk!

 

Deel met je vrienden