Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Sien van den Berkmortel pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Bavos

Sien van den Berkmortel pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Bavos

Al jaren wordt er een jeugdspeler van Milheezer Boys uitgekozen tot ‘Pupil van de Week’ voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal. Maar wie zijn die pupillen nu eigenlijk? Een mooi moment om ze even kort voor te stellen. Deze week is het de beurt aan Sien van den Berkmortel (JO-10), die pupil van de week zal zijn bij de wedstrijd Milheezer Boys – Bavos

Even voorstellen: Sien van den Berkmortel

Mijn naam is Sien van den Berkmortel en ik ben 9 jaar oud.
Ik zit in groep 6 van basisschool De Kastanjelaar.
Mijn papa heet Andre, mijn mama Kim en mijn broertje heet Gies.
Ik voetbal in team JO10 van de Milheezer Boys wat ik erg leuk vindt.
Mijn favoriete voetbalclub is Ajax en de beste speler is Frenkie de jong.
Het leukste aan voetbal vind ik de wedstrijden.
Later wil ik profvoetballer worden.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Tot Siens, Sien 🙂

 

Deel met je vrienden