Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

101Media gezelligheidstoernooi: wij zijn er (bijna) klaar voor!

101Media gezelligheidstoernooi: wij zijn er (bijna) klaar voor!

Wij zijn er bijna klaar voor! Het wedstrijdprogramma is gereed, de lijnen zijn bijna gekalkt en de scheidsrechters hebben hun fluitjes gepoetst. Dit jaar verwachten we maar liefst 34 teams; 24 heren en 10 dames tijdens het 101Media Gezelligheidstoernooi. Lees hieronder meer over het programma, aanvangstijden enzovoorts.

 

Programmaboekje

Hieronder is het programmaboekje te downloaden. Dinsdag 15 mei ontvangen ook alle contactpersonen van ons, per e-mail, dit programmaboekje. Op de toernooidag zelf zal dit boekje ook beschikbaar zijn in de bestuurskamer. In dit programmaboekje vind je het reglement, de poule-indelingen en het wedstrijdenschema.

Download & bekijk programmaboekje (PDF) »

 

Aanvang, parkeren, melden enz.

Aanvang van het gezelligheidstoernooi is om 11.00 uur. Graag een half uur vóór aanvang van de 1e wedstrijd aanwezig zijn. Er kan worden geparkeerd op de parkeerplaatsen aan het sportpark zelf. Er zijn echter beperkte parkeerplaatsen aanwezig (tip: zorg voor een goede warming-up en kom op de fiets!). Alle teams moeten zich melden bij de toernooiorganisatie in de bestuurskamer van Milheezer Boys (deze vind je in onze kantine). Hier kan ook direct het deelnamegeld van 25,- worden voldaan.

Door de vele deelnemende teams, wordt het aangeraden om al je (persoonlijke) spullen in je tas te doen. Dit ook i.v.m. de beschikbare ruimte in de kleedlokalen.

Er wordt vanaf 13.00 uur alcoholische drank geschonken. Eigen alcoholische dranken mogen niet meegebracht worden.

Bij eventuele ongelukken is er EHBO aanwezig.

Plan jezelf dinsdag vrij 😉

Na het toernooi vindt er een groots feest plaats met DJ Tom, Joey Martens, Fijnproevers Live, Craniax & MC Dean, verschillende surprise acts en de-nu-nog-steeds-ja-nog-steeds legendarische loterij.

 

Tot maandag. De weergoden zijn ons vooralsnog goedgezind!

De weergoden zijn ons goedgezind 🙂

 

Deel met je vrienden