Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Schalke auf Tournee in Helmond: Ook trainen zoals de spelers van Schalke 04?

Schalke auf Tournee in Helmond: Ook trainen zoals de spelers van Schalke 04?

Schalke 04 komt naar de Nederland !

Tijdens Schalke auf Tournee ga jij op dezelfde manier trainen als topspelers Klaas Jan Huntelaar, Mesut Özil, Julian Draxler en Maximilian Meyer. Schalke 04 “de koningsblauwen” een van de grootste voetbalclubs van Duitsland komt naar het sportpark van RKPVV in Helmond om je de Duitse voetbal mentaliteit bij te brengen.

Techniek, teamwork & collectief

Onder begeleiding van gecertificeerde trainers en een hoofdtrainer afkomstig van de jeugdopleiding van Schalke 04 ga jij fantastische voetbaldagen tegen moet. Elke dag zie je je zelf beter worden en groeien door Schalkes unieke trainingsmethodes. Een echte Schalke speler geeft nooit op, werkt hard en is technisch. Jij gaat je de Schalke filosofie eigen te maken.

Bezoek aan de Veltins Arena

Er gaat er ook een bezoek aan de Veltins Arena gebracht worden. De Veltins Arena een van de grootste stadions van Duitsland en de thuisbasis van Schalke 04. Met de bus vertrek jij samen met je teamgenoten naar Schalke voor een rondleiding!

Meer informatie?

Bezoek de website voor uitgebreide informatie.

Deel met je vrienden