Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Afscheid René Hoeben als bestuurslid

Afscheid René Hoeben als bestuurslid

René is in 1995 bij Milheezer Boys komen voetballen bij de selectie (1e en 2e elftal) en is vrijwel direct jeugdtrainer geworden (E1).

Van 1996 t/m 2014 heeft René zitting gehad in de jeugdcommissie, waarna hij in mei 2014 mee is ingestapt in het nieuwe bestuur als bestuurslid “activiteiten”. Daarnaast was hij ook ICT-man binnen het bestuur. In genoemde periode is René ook verantwoordelijk geweest voor (jeugd)activiteiten, is hij jeugdtrainer en enkele jaren leider van MB4 geweest.

De conclusie is dan ook dat hij meer dan actief is geweest als (Bakelse) vrijwilliger binnen MB. We zullen René dan ook gaan missen als bestuurder. René met zijn heldere, scherpe analyses, direct en als het nodig was confronterend. Met andere woorden een echt bestuurslid dat jarenlang een grote toegevoegde waarde voor Milheezer Boys heeft gehad. Wij betreuren dan ook zijn vertrek als bestuurslid en commissielid activiteiten. Wij zijn wel blij dat hij jeugdtrainer blijft.

Tot slot wensen wij René, zijn vrouw Ri-jan, hun zoontje Jurre en hun aanstaande tweede kindje alle goeds toe. Als laatste spreken wij namens Milheezer Boys de hoop uit dat Jurre het groen-witte clubhart van René meekrijgt en bij Miilheezer Boys komt voetballen zodat René nog lang als jeugdtrainer behouden blijft.

 

Deel met je vrienden