Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Leerzame techniektraining voor jeugdvoetballers weer geslaagd

Leerzame techniektraining voor jeugdvoetballers weer geslaagd

Met een opkomst van maar liefst 65 jeugdvoetballertjes van Milheezer Boys kunnen we weer spreken van een leerzame en geslaagde techniektraining. De techniektraining werd alweer voor de derde keer georganiseerd door onze eigen hoofdtrainer Richard. Samen met de verschillende vrijwilligers hebben ze de jeugdspelers van Milheezer Boys een leuke middag bezorgd

Onder prachtige weersomstandigheden werden diverse onderdelen van het voetbalspel uitgeoefend.  De oefeningen bestonden uit dribbelen, verdedigen, aanvallen en natuurlijk diverse partij vormen.  Er werden vele doelpunten gemaakt, valpartijen maar vooral veel enthousiaste spelers en uiteraard weer flink gewerkt aan de techniek. Na een uur intensief gesport te hebben kwam er aan deze leerzame activiteit een einde en ging iedereen met een voldaan gevoel weer naar huis.

Dank aan de vrijwilligers die ervoor zorgden dat deze jongelingen een prachtig voetbaluurtje beleefden.

Deel met je vrienden