Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys start beker met thuisnederlaag

Milheezer Boys is de bekercompetitie gestart met een nederlaag tegen de gasten uit Ysselsteyn. De ploeg uit Limburg won in Milheeze met 0-4. Milheezer Boys deed, ondanks het overwicht van Ysselsteyn, in de eerste helft goed mee, maar moest in de 35e minuut toch de tegentreffer incasseren. De bal belandde met een lob in het doel achter Nick Borsboom. De uitgedunde selectie (vanwege de vele vakanties) kreeg in acht minuten tijd drie doelpunten om de oren en ging daarmee rusten met een 0-3 stand.

In de tweede helft speelde het elftal beter en kregen ook jeugdspelers Joris Sleegers, Dylan van de Laar en Dirk van de Heuvel een kans en debuteerde zij officieel in MB1.  Ook MB3-speler Jannes Mennen speelde mee. Milheezer Boys stond de tweede helft verdedigend beter en wist daarmee te voorkomen dat Ysselsteyn verder uit zou lopen.

Dinsdag speelt MB1 haar tweede bekerduel. Dan gaat het op bezoek in Liessel (aanvang 18:45)

Deel met je vrienden