Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Derdeklasser SJVV maatje te groot in oefenduel

Op een heerlijke zomerse dinsdagavond heeft Milheezer Boys haar derde oefenduel helaas verloren. Derdeklasser SJVV kwam op bezoek in Milheeze en bleek een maatje te groot voor dit Milheezer Boys. Op een goedgevuld Sportpark ’t Rooi werd tegen tienen een 4-6 eindstand genoteerd.

Milheezer Boys, dat zijn elftal niet compleet had, trad aan tegen een sterk en volledig SJVV. De Deurnese derdeklasser begon de wedstrijd dan ook direct met vol overwicht. Dat drukte binnen enkele minuten al uit in een 0-2 voorsprong en liep daarna nog verder uit. Dankzij een strafschop kwam Milheezer Boys nog wel op een doelpunt, voordat het de rust in ging (1-6).

Na rust kreeg Milheezer Boys de wedstrijd iets meer in handen. Het elftal was volledig verbouwd en kregen maarliefst zeven spelers uit de A1 de kans zich te laten zien. Het jeugdige team kwam daarmee wel een aantal keer goed voor het doel en werd er bij vlagen goed gevoetbald. Dit resulteerde dan ook in drie goed uitgespeelde doelpunten waarmee de marge werd verkleind naar twee.

Ondanks de nederlaag sluit Milheezer Boys een goede voorbereiding af en gaat het zich richten op de bekerstrijd. Aanstaande zaterdag treft het daarin oude bekend Ysselsteyn. Op ons eigen sportpark wordt er om 18:00 afgetrapt.

Deel met je vrienden