Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Rechtstreekse degradatie helaas onontkoombaar

Groter kan het contrast niet zijn: terwijl Milheezer Boys 2 het kampioenschap viert en in een feeststemming is, is het eerste elftal in mineur nadat het maandagmiddag gedegradeerd is uit de 4e klasse.  Ondanks dat een goede wedstrijd tegen ASV’33 werd gewonnen met 3-1 keert Milheezer Boys dan toch na een aantal jaar weer terug naar de vijfde klasse. Omdat directe concurrent Leunen met 2-0 won van Bavos was rechtstreekse degradatie helaas onontkoombaar.

Na ruim een kwartier kwam MB1 op voorsprong. Daan Verheijen werd diep gestuurd en verschalkte de Aarlese doelman. De aanvoerder schoot beheerst binnen: 1-0. In de 40e minuut verdubbelde Bo van der Aa de score nadat hij fel binnenschoot met zijn linkerbeen: 2-0. Tom Peters tekende voor de 3-0 ruststand.

Na rust had het elftal van Richard van de Kerkhof de beste kansen van de wedstrijd maar de goal viel aan de andere kant. Het was Ronny Heijmans met een eretreffer voor ASV’33.