Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys 2 kampioen!

Milheezer Boys 2 kampioen!

Het tweede elftal van Milheezer Boys heeft dinsdagavond 10 mei het kampioenschap behaald. Het schaduwelftal, dat onder leiding staat van trainer Frens Geerlings, won de competitiekraker van directe titelconcurrent Rood Wit ’62 uit Helmond: 2-1 en bekroonde hiermee een prima seizoen. Milheezer Boys 2 heeft vrijwel de gehele competitie bovenaan gestaan. Het tweede elftal had voorafgaand aan het duel voldoende aan één punt voldoende om de champagne te kunnen ontkurken. Tegenstander Rood Wit ’62 moest per se winnen om de titel te behalen.

Een kers op de slagroom voor de jubilerende voetbalclub, dat enkele dagen geleden nog het 75-jarig bestaan groots heeft gevierd. Sinds jaren is er weer een seniorenelftal kampioen geworden bij Milheezer Boys.

Het kampioensduel op sportpark ’t Rooi is dinsdagavond goed bezocht en dus kon het tweede elftal rekenen op grote steun. De spelers betraden het veld dan ook met veel vuurwerk.

Milheezer Boys had vrijwel de gehele wedstrijd de overhand. Terwijl met 0-0 werd gerust. Na de rust kwam echter op 0-1 door een binnengekopte vrije trap. Milheezer Boys gaf echter de hoop niet op en kwam via Dirk Relou op 1-1. Hij kopte de bal achter de Helmondse goalie. Jeffrey van Berlo besliste het duel op 2-1. Hij speelde zich goed vrij voor doel en schoot eenvoudig binnen.

Na het fluitsignaal werd het kampioenschap direct uitbundig gevierd op het veld. Aanvoerders John van den Boomen en Willem Rensen ontvingen de kampioensschaal uit handen van voorzitter Janko Akkers. Het kampioenschap zal op maandag 16 mei (Tweede Pinksterdag) nog uitgebreid worden gevierd.

Milheezer Boys 2 Kampioen

KAMPIOENEN!

 

 

Deel met je vrienden