Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Dinsdag kampioenswedstrijd MB2

Aanstaande dinsdag speelt Milheezer Boys de beslissende wedstrijd in strijd om het kampioenschap. Het elftal van trainer Frens Geerlings neemt het dan op tegen direct concurrent en titelkandidaat Rood Wit ’62 3 uit Helmond. Milheezer Boys 2 heeft aan één punt voldoende om kampioen te worden terwijl Rood Wit’62 per se moet winnen om de titel te behalen. Sinds een lange tijd maakt een seniorenelftal van Milheezer Boys weer kans op een kampioenschap.

De wedstrijd wordt aanstaande dinsdag(!) gespeeld om 19:00 op ons eigen sportpark ’t Rooi. Het elftal rekent op grote steun op weg naar het kampioenschap!

De actuele stand bekijken? Zie de teampagina van MB2 op onze website.

 

Kampioenswedstrijd voor MB2

Kampioenswedstrijd voor MB2

Deel met je vrienden