Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys verliest uitduel bij Mifano

 

Op bezoek bij Mifano in Mierlo verloor Milheezer Boys 1 nipt. Op een zonovergoten sportpark in Mierlo was Mifano de uiteindelijke winnaar: 2-1.

Mifano kwam fanatiek uit de startblokken wat leidde tot een aantal kansen. Na drie minuten spelen werd een hoekschop net naast het doel gekopt door Mifano speler Kniepstra. Na dat moment werd de wedstrijd wat evenwichtiger, toch viel na een kwartier spelen het eerste doelpunt. Verrijdt van Mifano kwam oog in oog met doelman Sjoerd Aarts en liet deze kansloos op zijn inzet: 1-0. Een doelpunt, net na de eerste drinkpauze, werd door de scheidsrechter afgekeurd wegens buitenspel. Na een half uur spelen wist Milheezer Boys een goede kans te creëren. Op rechts werd de compleet vrijstaande aanvoerder van Milheezer Boys Daan Verheijen aangespeld en wist direct deze kans te verzilveren: 1-1. Na dit doelpunt was er nog een grote mogelijkheid op een tweede doelpunt, maar Tom Peters werkte de bal naast de buitenkant van de paal. Ook Mifano kreeg nog geen goede kans voor rust. Vonk werd door Dennis Pennings prima vrij voor doelman Aarts gezet, maar zijn inzet was veel te zacht, waardoor de kleedkamers met een gelijke stand werden opgezocht.

Milheezer Boys dringt aan

Na de thee duurde het meer dan een kwartier voordat de volgende kans zich voordeed, nu voor Milheezer Boys. Twan Nooijen kreeg een goede mogelijkheid op links maar Mifano-doelman Wouter van Overmeire degradeerde zijn inzet tot hoekschop. Een paar minuten later moest de Mifano-doelman opnieuw in actie komen, nu om een doelpunt van Daan Verheijen te voorkomen en deed dat bekwaam. Milheezer Boys was de tweede helft sterker en drong een aantal keer goed aan maar het doelpunt viel toch aan de zijde van de gastheren: na 74 minuten bleek sprake van een gouden wissel want Leroy Hees rondde een Mifano-aanval koel en doeltreffend af: 2-1. Een rode kaart viel er op slag van het eindsignaal wanneer Rowan Verberne zich niet kon beheersen: hij werd met rood van het veld gestuurd.

13e plaats op de ranglijst

Milheezer Boys zakt, mede door winst van concurrent Leunen, af naar de een-na-laatste plaats op de ranglijst.

Deel met je vrienden