Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys verliest opnieuw: 4-1

Milheezer Boys heeft afgelopen zondag tegen een nederlaag aangelopen in Brouwhuis. Op bezoek bij Bruheze verloor Milheezer Boys met 4-1.
Milheezer Boys begon goed aan de wedstrijd en speelde een sterke beginfase. Toch was het Bruheze dat op een 1-0 voorsprong kwam. Mike de Meij zorgde voor de openingstreffer. Milheezer Boys ontregelde daarna het spel van Bruheze en kwam op gelijke hoogte. Daan Verheijen schoot een vrije trap binnen nadat deze van richting werd veranderd. Hiermee bracht hij Milheezer Boys langszij. Net voor rust wist echter Bruheze nog te scoren. Uit een corner werd de bal achter doelman Van de Broek gekopt: 2-1.
In de tweede helft was het idee Bruheze kapot te spelen door de voetballende oplossing te kiezen en op die manier het de verdediging van Bruheze lastig te gaan maken. Helaas werd nagenoeg alleen maar gekozen voor de lange bal, waardoor het geen vuist kon maken. Om toch wat te kunnen forceren werd gekozen om achter één op één te spelen, helaas zonder succes. Bruheze benutte de vrije ruimte en liep uit naar 4-1.
Aanstaande zondag wacht op eigen veld koploper BEVO.