Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys boekt knappe overwinning uit bij Lierop

Milheezer Boys heeft afgelopen zondag de competitie hervat met een 0-1 overwinning. Een knappe prestatie op het kunstgrasveld van SV Lierop. Het was even afwachten hoe de Milheezer Boys uit de winterstop zouden komen. Er kon nagenoeg, door afgelastingen, niet getraind worden op het veld.

Vanaf de aftrap wist Milheezer Boys direct druk te houden op het Lieropse elftal en startte het voortvarend. In de 22e minuut was het John van de Boomen die, na een goede aanval, Bart Smetsers wist te vinden. Via zijn voeten werd Nick Beerkens bereikt die hard diagonaal raak wist te schieten en hiermee Milheezer Boys op een 0-1 voorsprong wist te zetten. Na dat doelpunt raakte het elftal van Richard van de Kerkhof echter de grip kwijt en was het Lierop dat veelvuldig ten aanval ging. In de 40e minuut gaf de scheidsrechter echter een rode kaart aan doelman Giel van de Broek. Hij heeft de bal geraakt buiten het strafschop gebied waarop de scheidsrechter besloot een rode kaart te trekken. Dave Heesakkers werd geslachtofferd voor reserve-doelman Teus Bos. De 15-jarige goalie van Milheezer Boys B1 maakte hiermee meteen zijn debuut in het eerste elftal.

In de tweede helft was het, door goede positiebezetting en tactisch spel, moeilijk voor Lierop door de Milheezer-defensie te komen. Lierop werd onnauwkeurig waardoor Milheeze slechts handjevol in problemen kwam. Milheezer Boys kreeg echter nog een aantal goede kansen om de score verder uit te bouwen, maar liet dat na.

De eindstand bleef daardoor knap op 0-1 waardoor Milheezer Boys na de winterstop direct drie punten binnen wist te slepen. Een knappe prestatie op bezoek bij, het doorgaans altijd lastige, Lierop. Opmerkelijk was het debuut van Teus Bos, die erg knap zijn doel schoon wist te houden.

Aankomend weekend zal er niet worden gespeeld in verband met de Carnaval.

Deel met je vrienden