Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Voorzitter Janko Akkers Prins CV De Veenmollen 2015

Milheezer Boys voorzitter Janko Akkers is de nieuwe Prins van CV De Veenmollen. Op zaterdagavond 10 januari is hij, samen met vrouw Gerdi, gepresenteerd als de nieuwe Prins en Prinses van het Veenmollenrijk in Milheeze. In een volle zaal van residentie De Weijerij werd Prins Janko 1 onthuld. Janko Akkers (43) volgt hiermee John van den Boomen op.

Janko Akkers is ook trainer van Milheezer Boys A1. Zij hadden voor hun trainer een mooi gedicht geschreven:


De kerkklokken die 11 keer met haar toon de bevolking deed informeren over de huidige tijd op zaterdagavond 10 januari. 11 minuten later was het zover, de bekendmaking van de nieuwe prins. Het menselijk hart, die op het moment suprême het liefst de borstkas wou verlaten. Met de zenuwen in bedwang houdend, werd daar uiteindelijk de nieuwe spreekstalmeester van het carnavalsseizoen 2015 bekendgemaakt, wat het volgende gedicht opleverde:

Vorst die ons warmte brengt, een zeldzaam natuurverschijnsel die ons het Milheezer carnaval van 2015 schenkt. Grijs/zwarte veren die plaatsmaken voor 1 lange bruine veer, Janko Akkers die zich laat kronen, tot een echte carnavalsheer. Natuurlijk ontweek prins Janko dn uurste voor geen goud deze kans, om langs elke kroeg te marcheren, zij aan zij met vorst, tevens schoonvader Frans. MBA1 beschouwt hem als de perfecte trainer voor de wekelijkse donderdagen, een trainer waar niemand ook maar een woord over kan klagen. Helaas heeft deze gouden heer zijn taken als standaard coach van de A1 een paar jaar geleden moeten af zeggen, maar toch moet een kip nog altijd zijn eieren kunnen leggen. Elke zaterdag staat hij er toch weer, langs de groene matten te coachen, keer op keer. Janko is iemand die de mannen van de A niet zo maar zal verlaten, van het begin tot het eind, houden zijn ogen indirect of direct de prestaties in de gaten. Een waardelijke prins die de carnaval zal frivolen, een naam die gesproken zal worden van de peeldijk tot aan de molen. Maar goed, MBA1 is het unaniem over eens dat de steek ook dit jaar op het juiste hoofd is beland, een waardelijke prins die de termen humor en passie zal verbreden in ons land.

Janko, in deze periode die bestaat uit slagzinnen spreken, kroegen bezoeken en het drinken van bier, wenst MBA1 jou voor carnaval 2015 al het geluk en plezier!


Wij wensen Janko, Prinses Gerdi en de kinderen Rob en Sanne heel veel plezier toe tijdens deze mooie tijd.

Deel met je vrienden