Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Zuur gelijkspel voor Milheezer Boys

Milheezer Boys heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop met 2-2 gelijkgespeeld tegen koploper Oranje Zwart. Voorafgaand aan dit duel zou er voor zo’n uitslag getekend worden is het niet dat Milheezer Boys het verdiende om te winnen. Een zure gelijkmaker in het uiterste van de wedstrijd gooide roet in het eten en voelt het enigzins als een nederlaag.

Milheezer Boys begon het duel, in een regenachtig Milheeze, sterk. Oranje Zwart drong wel aan en had het merendeel van het balbezit. Het was echter Milheeze dat vele malen feller was en Oranje Zwart, door kort te dekken, het moeilijk wist te maken. Oranje Zwart had duidelijk moeite met het felle strijdplan van Milheezer Boys. Uiteindelijk viel het eerste doelpunt aan de zijde van Milheezer Boys. Bart Smetsers was de doelpuntenmaker nadat hij de bal, met enigzins wat geluk in zijn voeten kreeg, koeltjes in doel schoot: 1-0.

Na rust kwam Oranje Zwart wat feller uit de startblokken en drong het duidelijk aan op de gelijkmaker, echter was het Milheezer Boys dat de score vergrootte. Opnieuw was het Bart Smetsers die het doelpunt wist te maken. Nick Beerkens kreeg de bal, na een goede aanval, op de rechterzijde en wist de bal met een goede voorzet richting Smetsers te krijgen, die de bal met een goede kopstoot in het doel werkte: 2-0.

Milheezer Boys ging verder op strijd en inzet en wilde koste wat het kost de aansluitingstreffer voorkomen. Oranje Zwart werd echter gevaarlijker en zocht meermaals het doel op van Milheezer Boys. Uiteindelijk kregen de Helmonders een strafschop nadat de bal op de hand van Hans Cornelissen kwam en de scheidsrechter niets anders kon doen dan de bal op de stip leggen. Said Azerfane wist deze strafschop te benutten, ondanks dat Giel van den Broek er dichtbij zat: 2-1.

Milheezer Boys gooide het achterin dicht en streed voor wat het waard was. Met veel passie en inzet werd er met man en macht verdedigd om de 3 punten in huis te houden, maar helaas mocht het niet zo zijn. In de slotseconden van de wedstrijd kwam Oranje Zwart toch nog gelukkig opzij. Een klutsbal, die in de zestien-meter uiteindelijk werd gemist door twee verdedigers werd binnengetikt door Bouzlafa van Oranje Zwart. Waar Milheezer Boys het verdiende om te winnen van deze koploper kwam het ongelukkig nog op een gelijkspel. Milheezer Boys verdiende het volledig deze wedstrijd te winnen, is het niet alleen al vanwege de strijd en felheid die het op de mat wist te brengen.

Door het gelijkspel gaat Milheezer Boys met een goed gevoel de winterstop in en heeft het een alleraardigste reeks neergezet in de laatste 5 wedstrijden: 3 keer werd er gewonnen, 1 keer verloren en 1 keer gelijk waardoor het nu met 13 punten op een gedeelde 9e plaats staat.

Deel met je vrienden