Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Jubilarissen en onderscheidingen in jaarvergadering

2014jubilarissen

De op donderdag 20 november gehouden jaarvergadering in onze kantine in Milheezer Boys is goed verlopen. Op deze avond ontvingen twee oud-bestuursleden als Willy van Zogchel en Arjan Borsboom uit handen van Cissy Maas (collegelid van KNVB Districht Zuid II) als blijk van waardering een bondsspeldje voor hun jarenlange inzet voor de vereniging.

Arjan Borsboom is lid van Milheezer Boys vanaf 1976, hij was toen nog net geen 10 jaar. Niet alleen heeft Arjan als actief voetballer veel betekend voor Milheezer Boys – zowel in de jeugd als bij de senioren en nu nog bij de veteranen – ook als vrijwillig kaderlid is Arjan al jarenlang een graag gezien persoon binnen onze vereniging. Naast het trainen van een jeugdelftal en het vele werk op het gebied van onderhoud aan gebouwen en velden wat Arjan op dit moment nog steeds doet heeft hij maar liefst 17 jaar deel uitgemaakt van het bestuur van Milheezer Boys. Vanaf mei 1997 t/m mei 2014 was Arjan bestuurslid waarbij zijn aandachtsgebied met name accommodatie, dus gebouwen en velden, was.

Willy van Zogchel is lid van Milheezer Boys vanaf 1989, dus dit jaar 25 jaar. Willy heeft actief gevoetbald bij de senioren, waarbij hij zelfs op latere leeftijd nog zijn debuut heeft gemaakt in het vaandelteam. Gauw genoeg bleek echter dat Willy ook in het vrijwillig kader een welkome versterking was. Jarenlang is hij leider van een aantal juniorenteams én van het eerste elftal geweest. Daarnaast heeft hij jarenlang de schriftelijke verslaggeving van het eerste elftal verzorgd. Op dit moment is Willy nog steeds ‘de stem van Millus’ bij Radio Centraal in Gemert waarbij hij de live wedstrijdverslagen verzorgd van ons eerste elftal. In 1997 is Willy, gelijktijdig met Arjan Borsboom, in het bestuur gekozen. In mei van dit jaar heeft ook Willy zijn taak als bestuurslid overgedragen. De hoofdtaak van Willy was het wedstrijdsecretariaat van het seniorenvoetbal. Jarenlang hebben de seniorenteams van Milheezer Boys hun wedstrijden kunnen spelen omdat Willy ‘alles’ hiervoor regelde, zowel met tegenstanders als met scheidsrechters.

Tijdens de jaarvergadering werd ook even stilgestaan bij de 11 jubilarissen die we dit jaar bij de vereniging hebben. Onze jubilarissen:

70 jaar: Piet Nooijen
50 jaar: Ben vd Ven en Tonny vd Boomen
40 jaar: Lambert Rijkers, Marius Joosten en Mari vd Horst
25 jaar: Gidion Martens, Frans vd Weijer, Willy van Zogchel, Hans van Gog, Gert-Jan Altink

Deel met je vrienden