Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys wil goede lijn voortzetten tegen Bruheze

Na een korte onderbreking gaat de competitie voor Milheezer Boys a.s. zondag weer verder. In een thuiswedstrijd wacht het elftal tegenstander Bruheze, en treft het daarmee een oude bekende: Mario Plugers, die vorig seizoen afscheid nam na drie succesvolle seizoenen, keert terug in Milheeze met zijn nieuwe club Bruheze.

Milheezer Boys wil hierin graag de goede lijn van de laatste wedstrijd doorzetten. De laatste twee wedstrijden tegen Mariahout en MULO werden, ondanks het gemis van een aantal vaste krachten, winnend afgesloten waardoor het de angstige laatste plek wist te verlaten. Het elftal staat nu op een 10e plaats en wil graag aansluiting vinden bij de middenmoot. Hierdoor zal het in ieder geval aanstaande zondag de drie punten binnen moeten halen. Milheezer Boys wordt op de voet gevolgd door MULO dat met één punt minder de 11e positie op de ranglijst heeft. Aanstaande zondag kan het goede zaken doen. Mocht Milheezer Boys thuis winnen van Bruheze kan het een goede slag slaan. Ysselsteyn en Stiphout Vooruit treffen respectievelijk Mariahout en MULO. Allen directe concurrenten van Milheezer Boys, gezien de huidige stand.

Aanstaande zondag hopen we weer op de goede trouwe steun van onze supporters zodat de punten, met zijn allen, in Milheeze gehouden kunnen worden.

De wedstrijd wordt, zoals gewoonlijk, afgetrapt om 14:30 op ons sportpark ’t Rooi.

Tot dan!

Deel met je vrienden