Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys wint verdiend van MULO

Milheezer Boys heeft eindelijk weer eens de volle winst weten te pakken. In het belangrijke thuisduel met concurrent MULO waren de drie punten van groot belang. De groen-witten waren met 1-0 te sterk voor de Helmonders.

Milheezer Boys was vanaf minuut één bij de les en strijdlustig om deze wedstrijd niet uit handen te gaan geven. In de 23e minuut werd Milheezer Boys verdiend beloond. John van den Boomen schoot op doel maar werd door doelman Van Lieshout van MULO niet goed ingeschat waardoor Dave Heesakkers er scherp op kon reageren en de 1-0 op het scorebord wist te zetten. Milheezer Boys bleef de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en trof daarnaast ook nog eens twee keer het houtwerk door onder meer John vd Boomen en Bart Smetsers.

MULO oogde tam en Milheezer Boys liet duidelijk de wilskracht zien om deze wedstrijd te winnen. In de slotfase probeerde MULO met lange ballen nog wat te forceren maar gevaarlijk werd het daarmee niet. Milheezer Boys kreeg daarbij echter voldoende ruimte nog om de score uit te bouwen, maar maakte daar niet optimaal gebruik van waardoor de nipte overwinning bleef staan.

Een overwinning die totaal verdiend is en waardoor Milheezer Boys eindelijk van de hatelijke laatste plaats af is. De tegenstander van volgende week is Mariahout, zij hebben de plaats van Milheezer Boys gekregen en dragen de rode lantaarn in deze klasse. De wedstrijd in Mariahout zondag wordt gespeeld om 14:30.

Deel met je vrienden