Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Gewijzigde opzet interne competitie

De competitie van eer en glorie binnen de muren van Milheezer Boys gaat weer van start.
Alleen vanaf dit seizoen gaan we de opzet iets veranderen. Hierdoor wordt de spanning opgehoogd, zijn er meer prijzen te verdelen, maar ook meer kandidaten! Milheezer Boys A1 zal vanaf dit jaar ook mee gaan strijden en het de senioren en de veteranen extra moeilijk maken.
Echter de kansen zijn groter, want dit jaar werken we met 3 periodes. Elke periode kent een winnaar en dus een prijs. Een team kan maar 1x een periode winnen. Bij de seizoensafsluiting wordt de uiteindelijke kampioen uiteraard weer gehuldigd!

De tussenstand van de interne competitie is wekelijks te volgen via onze website.

Voor meer informatie kun je terecht bij de ACDMWG.
Succes!

Activiteitencommissie

Deel met je vrienden