Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys 1 en 2 met vertrouwen de bekercompetities in

Aanstaande zaterdag 23 augustus speelt Milheezer Boys haar eerste bekerduel. Op Sportpark ’t Rooi ontvangt het eerste elftal om 18:00 SJVV uit Deurne.

Voor Milheezer Boys wacht een pittige reeks in de strijd om de beker. Het elftal is gekoppeld aan ZSV, SJVV en SV Lierop. Laatstgenoemde speelt ook in dezelfde competitie als Milheezer Boys en is dus direct een mooi meetmoment voor de competitie. ZSV, dat uitkomt in de tweede klasse, en SJVV (3e klasse) zijn pittigere tegenstanders.

Milheezer Boys is qua voetbal een andere weg ingeslagen. Afgelopen dinsdag werd de laatste oefenwedstrijd afgewerkt en is de voorbereiding in die zin ten einde. Waar tegen ASV’33 en Boekel Sport aardig werd gevoetbald en terechte uitslagen werden behaald gingen helaas de laatste twee duels verloren. Onder aanvoering van hoofdtrainer Richard van de Kerkhof worden wel stappen gemaak en wachten ze met volle moed op de eerste tegenstander van de bekercompetitie: SJVV.

Wij zien jullie uiteraard graag aanstaande zaterdag de weg naar het sportpark te maken om het eerste elftal te steunen. Daarna speelt het elftal nog uit tegen SV Lierop en uit in de Zeilberg tegen ZSV.

Het tweede elftal is terecht gekomen in een Deurnes onderonsje. Zij mogen het op gaan nemen tegen SJVV, ZSV en Deurne. De eerste wedstrijd wordt gespeeld op zondag 24 augustus waar het om 11:30 ZSV 3 treft. Daarna spelen zij nog thuis tegen SJVV 2 en sluiten ze de eerste bekerreeks af in en tegen Deurne 4.

Het tweede elftal heeft zelf één duel gespeeld in de voorbereiding waarin er werd gespeeld tegen het eerste elftal van RK PVV uit Helmond. In een goede wedstrijd werd een terechte 2-2 behaald.

Het programma en de uitslagen zijn uiteraard te volgen via onze website of via Twitter: @milheezerboys

Deel met je vrienden