Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys en ASV 33 in evenwicht bij eerste oefenwedstrijd

Na de eerste volle trainingsweek ik de voorbereiding van Milheezer Boys volgde zaterdag 1 augustus de eerste oefenwedstrijd in Aarle-Rixtel. Tegenstander was ASV’33. Afgelopen seizoen gedegradeerd uit de vierde klasse.

De selectie trad aan met twee verschillende elftallen. Trainer Richard van de Kerkhof wilde graag iedereen aan het werk zien en zo verscheen er in de tweede helft een ander elftal dan in de eerste helft. Hierdoor maakte iedereen tenminste 45 minuten vol.

Milheezer Boys speelde een verdienstelijke eerste wedstrijd, waarbij de organisatie goed stond en ASV’33 weinig kansen kon creëren. Beide elftallen die op het veld verschenen voerde hun taken goed uit. Nadat halverwege de tweede helft ASV’33 op een 1-0 voorsprong kwam maakte Twan Nooijen er kort voor het einde 1-1 van waardoor de wedstrijd terecht in een gelijkspel eindigde.

Milheezer Boys speelt zaterdag om 18.00 thuis tegen derdeklasser Boekel Sport haar tweede oefenwedstrijd. Wij hopen uiteraard dat de toeschouwers de weg naar het sportpark maken om deze wedstrijd te komen kijken.

Deel met je vrienden