Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Selectie start voorbereiding seizoen

Zondagochtend 27 juli is voor de selecties van Milheezer Boys 1 en 2 de voorbereiding gestart van het nieuwe seizoen 2014/2015. Na een kort welkomswoord van trainer Richard van de Kerkhof, hebben liefst 24 spelers onder een stralende zon de eerste training afgewerkt. Startend met een korte duurloop en opwarmoefeningen hebben de spelers vervolgens een zeer afwisselend en interessant trainingsprogramma afgewerkt.

De komende weken zal de selectie meermaals (3 tot 4 keer) per week trainen. Het volledige voorbereidingsprogramma tref je hier.

Een mix van Milheezer Boys 1 & 2 speelt zaterdag 2 augustus om 18:00 uur zijn eerste oefenwedstijd tegen ASV’33 1 in Aarle-Rixtel. Uiteraard zijn jullie van harte welkom deze eerste oefenwedstrijd te komen bekijken!

Deel met je vrienden